Przejrzyj listę składników, z których wyprodukowano Maślak marynowany. Produkt pasteryzowany marki Devaldano:
maślak zwyczajny (A) i/lub maślak ziarnisty (B)* 54 %, woda, ocet spirytusowy, cukier, cebula, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przyprawy (w tym gorczyca), *A, B - w zależności od użytego składnika, patrz nadruk w górnej części słoja
Producent marki Devaldano opisuje Maślak marynowany. Produkt pasteryzowany tak:
jako przekąska, jako przystawka, do sałatek, do kanapek
Devaldano
Maślak marynowany. Produkt pasteryzowany.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed dostępem światła słonecznego. Po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze 2-6°C do 7 dni.
Najlepiej spożyć przed końcem: Data i numer partii w górnej części słoja.
Słoik
Wyprodukowano dla:
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe DANEX Sp. z o.o.,
Rosko
ul. Dworcowa 34,
64-730 Wieleń
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe DANEX Sp. z o.o.,
Rosko
ul. Dworcowa 34,
64-730 Wieleń