Jak powstał produkt Napój mleczny z żywymi kulturami bakterii, naturalny firmy Danone - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
mleko, białka mleka, żywe kultury bakterii
Producent marki Danone opisuje Napój mleczny z żywymi kulturami bakterii, naturalny tak:
Kremowa i aksamitnie gładka. Sana to kwaśne mleko pochodzące z Bałkanów. Powstaje z mleka i żywych kultur bakterii, które nadają jej jedwabistą konsystencję i smak, który pokochasz. Danone. Tak niezwykły, tak prosty.
Produkt jest źródłem białka, które pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej. Ważna jest zróżnicowana i zbilansowana dieta oraz zdrowy styl życia.
tylko 3 składniki: mleko, białka mleka i bakterie
Danone
Napój mleczny z żywymi kulturami bakterii, naturalny.
w 320 g: 829 kJ 198 kcal 10%*
w 100 g 259 kJ / 62 kcal
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).
Przechowywać w temperaturze 2-6°C.
Wstrząsnąć przed spożyciem.
Karton
Danone Sp. z o.o.
ul. Redutowa 9/23
01-103 Warszawa