Jak powstał produkt Serek homogenizowany mango firmy Danio - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
twaróg odtłuszczony, śmietanka, cukier, woda, mango 6 %, skrobia kukurydziana, sok z cytryny zagęszczony, koncentrat z marchwi, aromat
Producent marki Danio opisuje Serek homogenizowany mango tak:
Wybierz pyszne i pożywne* Danio o smaku mango! To wspaniała propozycja dla każdego, kto stawia na smaczne, ale i wartościowe elementy codziennej zbilansowanej diety - w końcu Danio o smaku mango jest nie tylko smaczne, ale także jest bogatym źródłem białka. To smak, który pokochało wielu.
*Bogate źródło białka.
bogate źródło białka
Danio
Serek homogenizowany mango.
Najlepiej spożyć przed: data na wieczku.
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C.
Doniczka
Poland