Batom Maka bananowa BIO
Mąka z bananów warzywnych (plantany, platany) jest neutralna w smaku można więc przyrządzać z niej dania zarówno słodkie jak i wytrawne. Doskonała także jako zagęszczacz do zup lub sosów.
Chcesz dowiedzieć się więcej na temat produktu Maka bananowa BIO firmy Batom?
Dowiedz się z jakich składników powstał produkt Maka bananowa BIO marki Batom:
banany zielone* (plantany) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartość energetyczna: 1510 kJ / 355 kcal
Tłuszcz: 0,3 g
w tym kwasy nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 81 g
w tym cukry: 74 g
Białko: 5,7 g
Sól: 0,1 g
Producent marki Batom opisuje Maka bananowa BIO tak:
Mąka z bananów warzywnych (plantany, platany) jest neutralna w smaku można więc przyrządzać z niej dania zarówno słodkie jak i wytrawne. Doskonała także jako zagęszczacz do zup lub sosów.
inne produkty w kategorii mąka