Wiedza o produkcie jest ważna - sprawdź listę składników Balcerzak:
mięso wieprzowe 72 %, woda, sól, skrobia modyfikowana, stabilizatory: E326, E451, E261, błonnik pszenny bezglutenowy, glukoza, substancja zagęszczająca: E407a, białko wieprzowe, przeciwutleniacz: E316, aromaty (zawierają mleko), substancja konserwująca: E250
Producent marki Balcerzak opisuje Szynka konserwowa. Produkt blokowy, wieprzowy, grubo rozdrobniony, parzony, w plastrach tak:
klasyka w nowym wydaniu, produkt bezglutenowy, wysoka zawartość białka, bez dodatku glutaminianu sodu, gwarancja jakości
Balcerzak
Szynka konserwowa. Produkt blokowy, wieprzowy, grubo rozdrobniony, parzony, w plastrach.
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.
Przechowywać w temperaturze od 0 °C do +7 °C
Tacka