mięso z indyka (80 %), woda, sól, błonnik pszenny bezglutenowy, stabilizatory: E326, E261, E451, glukoza, substancja zagęszczająca: E407, przeciwutleniacz: E316, aromat, subst(...)


Cena: 6,84 zł
PLN https://dodomku.pl/Balcerzak_Piers_z_indyka/103038.htmlmięso wieprzowe (80%), woda, sól, stabilizatory: E326, E261, E451, glukoza, błonnik pszenny bezglutenowy, substancja zagęszczająca: E407a, białko wieprzowe, przeciwutleniacz: (...)


Cena: 6,40 zł
PLN https://dodomku.pl/Balcerzak_Poledwica_sopocka/103040.htmlmięso wieprzowe (81%), woda, sól, stabilizatory: E326, E261, E451, glukoza, błonnik pszenny bezglutenowy, substancja zagęszczająca: E407a, białko wieprzowe kolagenowe, przeciw(...)


Cena: 6,40 zł
PLN https://dodomku.pl/Balcerzak_Szynka_gotowana/103041.htmlmięso z kurczaka (80 %), woda, sól, stabilizatory: E326, E261, E451, E508, błonnik pszenny bezglutenowy, glukoza, substancje zagęszczające: E407a, E407, przyprawy, przeciwutle(...)


Cena: 6,84 zł
PLN https://dodomku.pl/Balcerzak_Szynka_z_kurczaka/103660.htmlmięso wieprzowe 72 %, woda, sól, skrobia modyfikowana, stabilizatory: E326, E451, E261, błonnik pszenny bezglutenowy, glukoza, substancja zagęszczająca: E407a, białko wieprzow(...)


Cena: 5,99 zł
PLN https://dodomku.pl/Balcerzak_Szynka_konserwowa/105362.htmlmięso wieprzowe, sól, przyprawy, glukoza, przeciwutleniacz: E301, substancja konserwująca: E250, 100 g produktu wyprodukowano ze 133 g mięsa wieprzowego


Cena: 6,55 zł
PLN https://dodomku.pl/Balcerzak_Krakowska_sucha_wieprzowa_extra/105364.htmlschab wieprzowy, sól, glukoza, białko wieprzowe kolagenowe, cukier, ekstrakt z aceroli, przyprawy, aromaty, kultury startowe bakterii, 100 g produktu wyprodukowano ze 100 g sc(...)


Cena: 7,27 zł
PLN https://dodomku.pl/Balcerzak_Schab_pieczony/111104.htmlMięso z indyka 85%, woda, sól, błonnik pszenny bezglutenowy, stabilizatory: E326, E261, E451; glukoza, substancja zagęszczająca: E407; przeciwutleniacz: E316; aromat, substanc(...)


Cena: 7,27 zł
PLN https://dodomku.pl/Balcerzak_Piers_z_indyka_pieczona/115017.html