Chcesz wiedzieć z czego wyprodukowano Bakoma Jogurt kremowy z wiśnią, czereśnią i granolą? Sprawdź listę składników:
jogurt 65 % (mleko, śmietanka, mleko odtłuszczone zagęszczone, cukier, kultury bakterii jogurtowych), wsad owocowy 22 % (czereśnie 25 %, wiśnie 25 %, cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: pektyny; koncentrat czarnej marchwi, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; naturalny aromat, substancja wiążąca: cytryniany wapnia), musli typ Granola 13 %: płatki owsiane, syrop (cukier, woda, sol, miód), płatki pszenne, olej rzepakowy, chrupki pszenne (mąka pszenna, słodowana mąka pszenna, dekstroza, olej rzepakowy, ekstrakt słodowy jęczmienny), wiórki kokosowe
Producent marki Bakoma opisuje Jogurt kremowy z wiśnią i czereśnią oraz musli typ granola (owoce 11 %) tak:
Bakoma
Jogurt kremowy z wiśnią i czereśnią oraz musli typ granola (owoce 11 %).
Masa netto: 230 g (200 g e jogurt + 30 g musli)
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C.
Pot