Przejrzyj listę składników, z których wyprodukowano Jogurt kremowy z brzoskwiniami oraz musli typ granola (brzoskwinie 11 %) marki Bakoma:
jogurt 65 % (mleko, śmietanka, mleko odtłuszczone zagęszczone, cukier, kultury bakterii jogurtowych), wsad brzoskwiniowy 22 % (brzoskwinie 50 %, cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: pektyny; naturalny aromat brzoskwiniowy, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, cytryniany sodu; barwnik: karoteny), musli typ Granola 13 %: płatki owsiane, syrop (cukier, woda, sól, miód), płatki pszenne, olej rzepakowy, chrupki pszenne (mąka pszenna, słodowana mąka pszenna, dekstroza, olej rzepakowy, ekstrakt słodowy jęczmienny), wiórki kokosowe
Producent marki Bakoma opisuje Jogurt kremowy z brzoskwiniami oraz musli typ granola (brzoskwinie 11 %) tak:
nowa eko łyżeczka
Bakoma
Jogurt kremowy z brzoskwiniami oraz musli typ granola (brzoskwinie 11 %).
Masa netto: 230 g (200 g e jogurt + 30 g musli)
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6°C.
Pot