Alce Nero Makaron Penne kukurydziano-ryżowy Bezglutenowy BIO
SKŁADNIKI
mąka kukurydziana* (80%), mąka ryżowa* (20%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Makaron bezglutenowy wytwarzany według specjalnej receptury, żeby uzyskać smak podobny do makaronu ze zwykłej pszenicy durum.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1499 kJ / 353 kcal
Tłuszcz - 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,5 g
Węglowodany - 77 g
w tym cukry - 2 g
Białko - 7 g
Sól - 0,05 g
Błonnik - 1 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej.
Chcesz dowiedzieć się więcej na temat produktu Makaron Penne kukurydziano-ryżowy Bezglutenowy BIO firmy Alce Nero?
Chcesz wiedzieć z czego wyprodukowano Alce Nero Makaron Penne kukurydziano-ryżowy Bezglutenowy BIO? Sprawdź listę składników:
mąka kukurydziana* (80%), mąka ryżowa* (20%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Producent marki Alce Nero opisuje Makaron Penne kukurydziano-ryżowy Bezglutenowy BIO tak:
SKŁADNIKI
mąka kukurydziana* (80%), mąka ryżowa* (20%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Makaron bezglutenowy wytwarzany według specjalnej receptury, żeby uzyskać smak podobny do makaronu ze zwykłej pszenicy durum.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1499 kJ / 353 kcal
Tłuszcz - 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,5 g
Węglowodany - 77 g
w tym cukry - 2 g
Białko - 7 g
Sól - 0,05 g
Błonnik - 1 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej.
inne produkty w kategorii makaron