Alce Nero Fasola cannellini w zalewie BIO
Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do wrzenia. Produkt pasteryzowany.
Chcesz dowiedzieć się więcej na temat produktu Fasola cannellini w zalewie BIO firmy Alce Nero?
Przejrzyj listę składników, z których wyprodukowano Fasola cannellini w zalewie BIO marki Alce Nero:
fasola cannellini*, woda, sól (*certyfikowany składnik odżywczy)
Wartość energetyczna: 334 kJ / 79 kcal
Tłuszcz: 0,6 g
w tym kwasy nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 11 g
w tym cukry: 0,2 g
Błonnik: 4,8 g
Białko: 5,3 g
Sól: 0,5 g
Producent marki Alce Nero opisuje Fasola cannellini w zalewie BIO tak:
Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do wrzenia. Produkt pasteryzowany.
inne produkty w kategorii warzywa konserwowe i kiszone