Wiedza o produkcie jest ważna - sprawdź listę składników Delma:
woda, oleje roślinne (rzepakowy, palmowy, słonecznikowy, w zmiennych proporcjach), JOGURT (4,2%), skrobia modyfikowana, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, polirycynooleinian poliglicerolu, lecytyny), sól (0,3%), substancja konserwująca (sorbinian potasu), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromaty, witaminy A, D i E, barwnik (karoteny), Zawartość tłuszczu 39%
Producent marki Delma opisuje Margaryna półtłusta z dodatkiem jogurtu o naturalnym smaku. Nie zawiera żywych kultur bakterii tak:
źródło witamin A, D i E
Delma
Margaryna półtłusta z dodatkiem jogurtu o naturalnym smaku. Nie zawiera żywych kultur bakterii.
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +10°C.
Opakowanie plastikowe
Upfield Polska Sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 134
02-305 Warszawa