Przejrzyj listę składników, z których wyprodukowano Zbożowe muszelki o smaku czekoladowym marki Lubella:
mąka 70%: pszenna, pszenna pełnoziarnista 25%, kukurydziana, cukier, syrop z pszenicy i słodu jęczmiennego, kakao 5,0%, olej słonecznikowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 1,4%, sól, emulgator: lecytyny, aromaty
Producent marki Lubella opisuje Zbożowe muszelki o smaku czekoladowym tak:
naturalne źródło minerałów i wit. B1, + pełne ziarno, które mielimy we własnym młynie, bez syropu glukozowego i oleju palmowego, tylko wyselekcjonowane składniki
Lubella
Lubella Tradycja od 1881
Zbożowe muszelki o smaku czekoladowym
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Zgrzewane
LUBELLA FOOD Sp. z o.o. Sp. k.
ul. Wrotkowska 1
20-469 Lublin