Zwergenwiese Pasta słonecznikowa ze szczypiorkiem bezglutenowa BIO
Delikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów.
Produkt wegański.
Chcesz dowiedzieć się więcej na temat produktu Pasta słonecznikowa ze szczypiorkiem bezglutenowa BIO firmy Zwergenwiese?
Przejrzyj listę składników, z których wyprodukowano Pasta słonecznikowa ze szczypiorkiem bezglutenowa BIO marki Zwergenwiese:
Woda, olej słonecznikowy*, nasiona słonecznika* (23 %), szczypiorek* (8 %), cebula*, sok cytrynowy z koncentratu*, sól, oliwa z oliwek*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1275 kJ/309 kcal
Tłuszcz: 30 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g
Węglowodany: 2,8 g
w tym cukry: 0,6 g
Błonnik: 2,8 g
Białko: 5,6 g
Sól: 1,3 g
Producent marki Zwergenwiese opisuje Pasta słonecznikowa ze szczypiorkiem bezglutenowa BIO tak:
Delikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów.
Produkt wegański.
inne produkty w kategorii warzywa konserwowe i kiszone