Przejrzyj listę składników, z których wyprodukowano Makaron spaghetti w sosie bolońskim. Danie instant marki Winiary:
makaron spaghetti 54,1 % (semolina z pszenicy durum, jaja), suszone warzywa 13,9 % (pomidor 11,6 %, cebula, czosnek, por), skrobia ziemniaczana, cukier, maltodekstryna, tłuszcz palmowy, aromaty (z pszenicą), sól, wędzony tłuszcz wieprzowy, zioła, fermentowane białko pszenne, przyprawy, barwnik (ekstrakt z papryki)
Producent marki Winiary opisuje Makaron spaghetti w sosie bolońskim. Danie instant tak:
Danie Winiary Spaghetti bolognese to pyszne połączenie delikatnego makaronu z sosem pomidorowym z dodatkiem ziół i warzyw: suszonego czosnku, cebulki i pora...Mniam!
danie w 5 minut, po prostu dobre!
Winiary
Makaron spaghetti w sosie bolońskim. Danie instant.
Właścicielem znaku towarowego jest Société des Produits Nestlé S.A.
Po przyrządzeniu ok.: 250 g
Najlepiej spożyć przed końcem: patrz data na wieczku. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Sposób przyrządzenia:
1. Zalej wrzącą wodą do poziomu zaznaczonego wewnątrz kubka.
2. Wymieszaj. Przykryj wieczkiem i poczekaj 5 minut...
3. Zamieszaj jeszcze raz i zajadaj!
Pot
Polska