Chcesz wiedzieć z czego wyprodukowano Winiary Pasta z pomysłem na barszcz czerwony? Sprawdź listę składników:
koncentrat soku z buraka 51,8%, cukier, sól, ocet, skrobia kukurydziana, aromaty, suszone warzywa (czosnek 1%, cebula), olej słonecznikowy, majeranek, pieprz czarny
Producent marki Winiary opisuje Pasta do barszczu czerwonego. Produkt pasteryzowany tak:
Winiary Pasta z Pomysłem na… barszcz czerwony to świeże spojrzenie na gotowanie! Barszcz to zupa, którą wyjątkowo lubisz? Z naszą pastą ze skoncentrowanego soku z buraków z czosnkiem i majerankiem ugotujesz aromatyczny barszcz o głębokim kolorze bez potrzeby czasochłonnego obierania i gotowania buraków.
Winiary Pasta z Pomysłem na... barszcz czerwony:
- przygotowana jest ze skoncentrowanego soku z buraków, doprawionego aromatycznym czosnkiem i majerankiem
- jest prosta w przygotowaniu- nie wymaga gotowania wywaru
- świetnie smakuje podawana z ulubionymi dodatkami: pierogami, krokietami czy uszkami
Winiary
Pasta do barszczu czerwonego. Produkt pasteryzowany.
W porcji 208 g energia 144 kJ 34 kcal 2%*
W 100 g: 69 kJ / 16 kcal
*RWS dla osoby dorosłej
Właścicielem znaku towarowego jest Société des Produits Nestlé S.A.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu (zalecana temperatura 4°C - 25°C).
750 ml wody + pierogi, uszka lub ziemniaki (opcja)
Sposób przyrządzenia:
1) Zagotuj wodę i dodaj Pastę Winiary.
2) Możesz podać z ulubionym dodatkiem - ziemniakami, pierogami lub uszkami.
Saszetka
Ukraina
Nestlé Polska S.A.
ul. Domaniewska 32,
02-672 Warszawa