Wiedza o produkcie jest ważna - sprawdź listę składników Wedel:
cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, miazga z orzechów laskowych, emulgator (lecytyny sojowe), aromat, Masa kakaowa minimum 31 %, masa mleczna minimum 18 %
Producent marki Wedel opisuje Czekolada mocno mleczna tak:
Kontynuując wedlowską tradycję czekoladnictwa, stworzyliśmy nową czekoladę mocno mleczną. Charakteryzuje się ona gładką i delikatną konsystencją, która przyjemnie rozpuszcza się w ustach. Jaj zbalansowany, czekoladowo-mleczny smak dostarczy Ci wyjątkowej przyjemności smaku. Sprawdź, czy polubisz ją tak mocno, jak my!
kakao z Ghany
E. Wedel
Czekolada mocno mleczna.
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Folia kurczliwa