Wiedza o produkcie jest ważna - sprawdź listę składników Wedel:
czekolada mleczna 50 % (cukier, mleko pełne w proszku, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny sojowe i E 476, aromat), cukier, tłuszcz roślinny (shea), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, mleko odtłuszczone w proszku, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgatory: lecytyny sojowe i E 476, miazga z orzeszków arachidowych, tłuszcz kakaowy, sól, aromat, tłuszcz mleczny, Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 26 %, masa mleczna minimum 19 %, Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 50 %, Nadzienie zawiera 1,5 % czekolady deserowej
Producent marki Wedel opisuje Czekolada mleczna z nadzieniem (50 %) czekoladowym tak:
Jeszcze więcej przyjemności...
Odkryj pełnię przyjemności płynącą z naszej czekolady z nadzieniem czekoladowym serwując ją w temperaturze 21-22 °C. To właśnie w takiej temperaturze nabiera ona pełni smaku i harmonii, a nadzienie przybiera formę musu i przyjemnie rozpuszcza się w ustach.
z intensywnie czekoladowym nadzieniem, kakao z Ghany
E. Wedel
Czekolada mleczna z nadzieniem (50 %) czekoladowym.
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Folia kurczliwa
Poland