Przejrzyj listę składników, z których wyprodukowano Mieszanka krakowska na okrągło pomarańczowa. Galaretki w czekoladzie marki Wawel:
cukier, syrop glukozowy, czekolada 22 % [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny (shea), emulgator: lecytyny], woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja żelująca: agar, sok pomarańczowy 1,1 % z zagęszczonego soku pomarańczowego, naturalny aromat, czekolada: masa kakaowa minimum 43 %, Oprócz tłuszczu kakaowego czekolada zawiera tłuszcze roślinne
Producent marki Wawel opisuje Mieszanka krakowska na okrągło pomarańczowa. Galaretki w czekoladzie tak:
Twój smak na okrągło
Wawel
Mieszanka krakowska na okrągło pomarańczowa. Galaretki w czekoladzie.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Torebka