Wiedza o produkcie jest ważna - sprawdź listę składników Tygryski:
65 % kasza kukurydziana, 35 % krem o smaku jabłkowym: oleje roślinne (olej rzepakowy, olej kokosowy) w zmiennych proporcjach, cukier, 1,3 % zagęszczony sok jabłkowy, odtłuszczone mleko w proszku, serwatka w proszku (z mleka), naturalny aromat jabłkowy z innymi naturalnymi aromatami, koncentrat ze spiruliny, koncentrat z krokosza barwierskiego, koncentraty owocowe (cytrynowy, jabłkowy), aromat jabłkowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, dekstroza, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych
Producent marki Tygryski opisuje Chrupki kukurydziane o smaku jabłkowym tak:
barwione owocami, nowy lepszy smak, jeszcze bardziej chrupiące*, produkt bezglutenowy, Polski Producent, *Na podstawie własnych badań konsumenckich, w porównaniu z poprzednią recepturą
Tygryski
Chrupki kukurydziane o smaku jabłkowym.
Przechowywać w suchym, chłodnym i nienasłonecznionym miejscu.
Torebka