Jak powstał produkt Tosty typu grzanka - sucharki z pełnoziarnistej mąki pszennej firmy Sonko - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
48 % pełnoziarnista mąka pszenna, mąka pszenna, olej słonecznikowy, serwatka w proszku (z mleka), glukoza, ekstrakt słodowy jęczmienny, drożdże, gluten pszenny, sól, mąka sojowa, emulgatory: E 472e oraz lecytyna sojowa, błonnik z grochu, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
Producent marki Sonko opisuje Tosty typu grzanka - sucharki z pełnoziarnistej mąki pszennej tak:
Sucharki marki Sonko są smaczną i chrupiącą przekąską. W zależności od rodzaju mogą wzbogacać posiłek w cenny dla organizmu błonnik pokarmowy lub stanowić składnik lekkostrawnej diety.
Sonko sucharki pełnoziarniste o brązowym kolorze wypiekane są na bazie pełnoziarnistej mąki pszennej. Charakteryzują się wysoką zawartością błonnika pokarmowego. Stanowią doskonały składnik pożywienia jako przekąska lub dodatek do zup.
wysoka zawartość błonnika, bez oleju palmowego
Sonko
Sonko - dbaj o siebie!
Polecamy również Sonko sucharki.
Tosty typu grzanka - sucharki z pełnoziarnistej mąki pszennej.
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii - podane na spodzie opakowania.
Przechowywać w suchym, chłodnym i nienasłonecznionym miejscu.
Torebka