Sokołów Szynka wieprzowa do zapieczenia
Produkt wieprzowy w sosie własnym, parzony, w folii niejadalnej. Niezbędna pozycja świątecznego menu. Szynka doskonale sprawdzi się również na rodzinnym obiedzie lub innym uroczystym spotkaniu. Ma delikatny smak i wyborny aromat, obok których nie można przejść obojętnie. Może być podawana na gorąco jako element obiadu lub na zimno w formie dodatku do kanapek. Zawsze smakuje wyśmienicie!


Na tej stronie znajdziesz przydatne informacje na temat produktu Szynka wieprzowa do zapieczenia firmy Sokołów.
Chcesz wiedzieć z czego wyprodukowano Sokołów Szynka wieprzowa do zapieczenia? Sprawdź listę składników:
mięso wieprzowe (86%)
woda
sól
glukoza
czosnek granulowany
przyprawy
aromaty
Wartość odżywcza 100 g produktu:
energia: 594 kJ/142 kcal
tłuszcz 6,3 g
- w tym kwasy nasycone 2,8 g
węglowodany 1,2 g
- w tym cukry <0,5 g
białko 20 g
sól 1,1 g
Możliwa obecność: zbóż zawierających gluten, selera, gorczycy, soi, mleka (łącznie z laktozą)
Możliwa obecność: zbóż zawierających gluten, selera, gorczycy, soi, mleka (łącznie z laktozą)
Producent marki Sokołów opisuje Szynka wieprzowa do zapieczenia tak:
Produkt wieprzowy w sosie własnym, parzony, w folii niejadalnej. Niezbędna pozycja świątecznego menu. Szynka doskonale sprawdzi się również na rodzinnym obiedzie lub innym uroczystym spotkaniu. Ma delikatny smak i wyborny aromat, obok których nie można przejść obojętnie. Może być podawana na gorąco jako element obiadu lub na zimno w formie dodatku do kanapek. Zawsze smakuje wyśmienicie!
Produkt soczysty, umiarkowanie słony. Wyczuwalny dodatek przypraw oraz delikatna rosłowa nuta.
SOKOŁÓW jest jednym z największych producentów mięsa i przetworów w Centralno-Wschodniej Europie i jednym z czołowych liderów branży w Polsce. Od lat wyznacza standardy i jest prekursorem zmian w branży przetwórstwa mięsnego. Dzięki konsekwentnym i skutecznym działaniom, przywiązywaniem szczególnej uwagi do standardów bezpieczeństwa wyrobów, marka ”SOKOŁÓW” jest najbardziej znaną i najchętniej kupowaną marką produktów mięsnych w Polsce.
Temperatura przechowywania od +1°C do +6°C
Produkt parzony, w folii do odgrzewania, proponowany do podawania na ciepło, po odgrzaniu i zapieczeniu.
PL
"SOKOŁÓW" S.A.; Al. 550-lecia 1; 08-300 Sokołów Podlaski
"SOKOŁÓW" S.A.; Al. 550-lecia 1; 08-300 Sokołów Podlaski
Firma Sokołów prezentuje swoje wyroby w sklepie internetowym dodomku.pl od 7 maja 2008 - aktualnie dostępnych jest 45 produktów marki Sokołów.
mięso 61 % (w tym: mięso wieprzowe 38 %, mięso z indyka 8 %, mięso z kurczaka 8 %, mięso wołowe 7 %), woda, tłuszcz wieprzowy, skrobia ziemniaczana, skórki wieprzowe, sól, sta(...)


Cena: 22,31 zł
PLN https://dodomku.pl/Sokolow_Mielonka_Tyrolska/32914.htmlGolonka wieprzowa ze skórą (94%),sól spożywcza,syrop glukozowy,dekstroza,karmelizowany cukier,ekstrakty przypraw.


Cena: 30,24 zł
PLN https://dodomku.pl/Sokolow_Golonka_wieprzowa_ze_skora_gotowana/42383.htmlCena: 8,27 zł
PLN https://dodomku.pl/Sokolow_Sokoliki_szyneczka_drobiowa/48579.htmlkarkówka wieprzowa bez kości (87%), woda, sól, stabilizatory: trifosforany, karagen, glukoza, maltodekstryna, błonnik pszenny (bezglutenowy), białko wieprzowe kolagenowe, prze(...)


Cena: 7,75 zł
PLN https://dodomku.pl/Sokolow_Baleron_gotowany/73058_2367516_775.htmlboczek wieprzowy bez żeber, chrząstki i skóry (98 g wykorzystano do przygotowania 100 g gotowego produktu), sól, glukoza, aromaty, żywe kultury bakterii fermentacji mlekowej, (...)


Cena: 6,11 zł
PLN https://dodomku.pl/Sokolow_Boczek_surowy_wedzony_kostka_map/110555.html2025-11-10
mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, przyprawy w tym ekstrakt papryki, aromaty, glukoza, barwnik: kwas karminowy, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, substancja konserw(...)


Cena: 6,68 zł
PLN https://dodomku.pl/Sokolow_Salami_chips_klasyczne/112223.htmlSkładniki: mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, przyprawa (zawiera aromaty w tym aromat dymu wędzarniczego), glukoza, barwnik: kwas karminowy,stabilizator: chlorek wapnia,(...)


Cena: 6,68 zł
PLN https://dodomku.pl/Sokolow_Salami_chips_o_smaku_bekonu/112225.html