Chcesz wiedzieć z czego wyprodukowano Sokołów Kiełbasa biała surowa? Sprawdź listę składników:
Mięso wieprzowe 75%, woda, sól, błonnik pszenny, glukoza, aromaty(zawierają gorczycę) przyprawy( w tym czosnek i gorczyca), regulatory kwasowości: octany sodu, kwas askorbinowy, askorbinian sodu, cukier,(sacharoza) ekstrakty przypraw. Możliwa obecność zbóż zawierających gluten, selera, soi, mleka(łącznie z laktozą).
Pakowano w atmosferze ochronnej - Map
W 100 g produktu:
Energia: 913 kJ/220 kcal. Tłuszcz 18g - w tym kwasy nasycone 7,2g.
Węglowodany 1,0g - w tym cukry <0,5g. Białko 12g. Sól 2,0g
Producent marki Sokołów opisuje Kiełbasa biała surowa tak:
Kiełbasa biała surowa
Sokołów