Sokołów Kiełbasa Brocka
Kiełbasa z mięsa wieprzowego w naturalnym jelicie wieprzowym, wędzona i parzona. Specjalnie dobrany zestaw przypraw z gorczycą, pieprzem i delikatnie zaznaczoną nutą czosnku nadaje jej wyjątkowy smak. Doskonała zarówno na zimno, jak i po podgrzaniu. Kiełbasa o szerokim zastosowaniu kulinarnym: do smażenia, do pieczenia, do podgrzania w wodzie, do dań gotowych a także jako przekąska na zimno. W sezonie letnim szczególnie polecana na grilla.
Zainteresował Cię produkt Kiełbasa Brocka marki Sokołów?
Przejrzyj listę składników, z których wyprodukowano Kiełbasa Brocka marki Sokołów:
SKŁADNIKI: mięso 81% (w tym: mięso wieprzowe 69%, mięso z kurczaka 12%), woda, sól, przyprawy, aromaty, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; stabilizatory: trifosforany, difosforany; wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; przeciwutleniacz: askorbinian sodu; białko wieprzowe kolagenowe, cukier, maltodekstryna, dekstroza, barwnik: karmin; aromat dymu wędzarniczego, substancja konserwująca: azotyn sodu; osłonka jadalna: jelito wieprzowe. Możliwa obecność: mleka łącznie z laktozą, gorczycy, glutenu, selera, soi. |
Wartość odżywcza 100 g produktu:
energia: 1015 kJ/245 kcal
tłuszcz 21 g
- w tym kwasy nasycone 8,0 g
węglowodany 1 g
- w tym cukry 0,3 g
białko 13 g
sól 2,2 g
Możliwa obecność: mleka łącznie z laktozą, gorczycy, glutenu, selera, soi.
Możliwa obecność: mleka łącznie z laktozą, gorczycy, glutenu, selera, soi.
Producent marki Sokołów opisuje Kiełbasa Brocka tak:
Kiełbasa z mięsa wieprzowego w naturalnym jelicie wieprzowym, wędzona i parzona. Specjalnie dobrany zestaw przypraw z gorczycą, pieprzem i delikatnie zaznaczoną nutą czosnku nadaje jej wyjątkowy smak. Doskonała zarówno na zimno, jak i po podgrzaniu. Kiełbasa o szerokim zastosowaniu kulinarnym: do smażenia, do pieczenia, do podgrzania w wodzie, do dań gotowych a także jako przekąska na zimno. W sezonie letnim szczególnie polecana na grilla.
Wyrób wieprzowy, średnio rozdrobniony, wędzony, parzony.
SOKOŁÓW jest jednym z największych producentów mięsa i przetworów w Centralno-Wschodniej Europie i jednym z czołowych liderów branży w Polsce. Od lat wyznacza standardy i jest prekursorem zmian w branży przetwórstwa mięsnego. Dzięki konsekwentnym i skutecznym działaniom, przywiązywaniem szczególnej uwagi do standardów bezpieczeństwa wyrobów, marka ”SOKOŁÓW” jest najbardziej znaną i najchętniej kupowaną marką produktów mięsnych w Polsce.
Temperatura przechowywania od +1°C do +6°C
PL
"SOKOŁÓW" S.A.; Al. 550-lecia 1; 08-300 Sokołów Podlaski
inne produkty w kategorii kiełbasy, parówki