Sokołów Kabanosy hiszpańskie
Kabanosy wołowo-wieprzowe, drobno rozdrobnione, wędzone, parzone, suszone.
Zastanawiasz się nad zakupem produktu Kabanosy hiszpańskie marki Sokołów?
Jak powstał produkt Kabanosy hiszpańskie firmy Sokołów - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
Mięso wołowe, mięso wieprzowe, substancja żelująca: alginian sodu, sól, tłuszcz wieprzowy, przyprawy, glukoza, laktoza, przeciwutleniacze: kwas askorbinowy, askorbinian sodu; regulator kwasowości: mleczan wapnia, aromaty, substancja konserwująca; azotyn sodu.
Producent marki Sokołów opisuje Kabanosy hiszpańskie tak:
Kabanosy wołowo-wieprzowe, drobno rozdrobnione, wędzone, parzone, suszone.
Przechowywać w temperaturze od +1C do +25C.
inne produkty w kategorii kiełbasy, parówki