Sokołów High Protein salami chips crispy
Odkryj super przekąskę z naszymi HIGH PROTEIN SALAMI CHIPS CRISPY! Każde 100 g zawiera aż 38 g białka, a do produkcji wykorzystano 264 g mięsa wieprzowego. Te chipsy to idealna opcja dla osób dbających o dietę wysokobiałkową i ceniących sobie pełnię smaku. Świetnie sprawdzą się jako zdrowa przekąska w ciągu dnia, która dostarczy Ci energii i satysfakcji. Ciesz się chrupkością i intensywnym smakiem salami w nowej, proteinowej odsłonie!
Zainteresował Cię produkt High Protein salami chips crispy marki Sokołów?
Jak powstał produkt High Protein salami chips crispy firmy Sokołów - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
Składniki: mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, przyprawy w tym ekstrakt papryki, aromaty, glukoza, barwnik: kwas karminowy, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu, kultury starterowe.
Do wytworzenia 100g produktu zużyto 246g mięsa wieprzowego.
Wartość odżywcza 100 g produktu:
energia: 2431 kJ/586 kcal
tłuszcz 47 g
- w tym kwasy nasycone 20 g
węglowodany 1,3 g
- w tym cukry <0,5 g
białko 38 g
sól 5,9 g
Możliwa obecność: selera, gorczycy, soi, pochodnych mleka.
Możliwa obecność: selera, gorczycy, soi, pochodnych mleka.
Producent marki Sokołów opisuje High Protein salami chips crispy tak:
Odkryj super przekąskę z naszymi HIGH PROTEIN SALAMI CHIPS CRISPY! Każde 100 g zawiera aż 38 g białka, a do produkcji wykorzystano 264 g mięsa wieprzowego. Te chipsy to idealna opcja dla osób dbających o dietę wysokobiałkową i ceniących sobie pełnię smaku. Świetnie sprawdzą się jako zdrowa przekąska w ciągu dnia, która dostarczy Ci energii i satysfakcji. Ciesz się chrupkością i intensywnym smakiem salami w nowej, proteinowej odsłonie!
Kiełbasa wieprzowa drobno rozdrobniona, surowa, suszona, wędzona, dojrzewająca. Pakowano w atmosferze ochronnej.
SOKOŁÓW jest jednym z największych producentów mięsa i przetworów w Centralno-Wschodniej Europie i jednym z czołowych liderów branży w Polsce. Od lat wyznacza standardy i jest prekursorem zmian w branży przetwórstwa mięsnego. Dzięki konsekwentnym i skutecznym działaniom, przywiązywaniem szczególnej uwagi do standardów bezpieczeństwa wyrobów, marka ”SOKOŁÓW” jest najbardziej znaną i najchętniej kupowaną marką produktów mięsnych w Polsce.
Temperatura przechowywania od +4°C do +25°C
PL
"SOKOŁÓW" S.A.; Al. 550-lecia 1; 08-300 Sokołów Podlaski
"SOKOŁÓW" S.A.; Al. 550-lecia 1; 08-300 Sokołów Podlaski
inne produkty w kategorii kiełbasy