Sokołów CHRUP'US Salami chips classic
Kiełbasa wieprzowa drobno rozdrobniona, surowa, suszona, wędzona, dojrzewająca. Pakowano w atmosferze ochronnej.
To suszone powietrzem plasterki salami, które przyjemnie chrupią podczas spożywania. Wyraźny smak salami został uzyskany dzięki unikalnemu procesowi technologicznemu. Sama forma produktu sprawia, że jest świetną alternatywą dla chipsów ziemniaczanych. Warto zwrócić uwagę także na bardzo wysoką zawartość mięsa (246 g mięsa wieprzowego na 100 g wyrobu), która gwarantuje najwyższą jakość i doskonały smak produktu.
Zainteresował Cię produkt CHRUP'US Salami chips classic marki Sokołów?
Jak powstał produkt CHRUP'US Salami chips classic firmy Sokołów - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
Składniki: mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, przyprawy w tym ekstrakt papryki, aromaty, glukoza, barwnik: kwas karminowy, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu, kultury starterowe. Do wytworzenia 100g produktu zużyto 246g mięsa wieprzowego.
Do wytworzenia 100g produktu zużyto 246g mięsa wieprzowego.
Wartość odżywcza 100 g produktu:
energia: 2431 kJ/586 kcal
tłuszcz 47 g
- w tym kwasy nasycone 20 g
węglowodany 1,3 g
- w tym cukry <0,5 g
białko 38 g
sól 5,9 g
Możliwa obecność: selera, gorczycy, soi, pochodnych mleka.
Możliwa obecność: selera, gorczycy, soi, pochodnych mleka.
Producent marki Sokołów opisuje CHRUP'US Salami chips classic tak:
Kiełbasa wieprzowa drobno rozdrobniona, surowa, suszona, wędzona, dojrzewająca. Pakowano w atmosferze ochronnej.
To suszone powietrzem plasterki salami, które przyjemnie chrupią podczas spożywania. Wyraźny smak salami został uzyskany dzięki unikalnemu procesowi technologicznemu. Sama forma produktu sprawia, że jest świetną alternatywą dla chipsów ziemniaczanych. Warto zwrócić uwagę także na bardzo wysoką zawartość mięsa (246 g mięsa wieprzowego na 100 g wyrobu), która gwarantuje najwyższą jakość i doskonały smak produktu.
Kiełbasa wieprzowa drobno rozdrobniona, surowa, suszona, wędzona, dojrzewająca. Pakowano w atmosferze ochronnej.
SOKOŁÓW jest jednym z największych producentów mięsa i przetworów w Centralno-Wschodniej Europie i jednym z czołowych liderów branży w Polsce. Od lat wyznacza standardy i jest prekursorem zmian w branży przetwórstwa mięsnego. Dzięki konsekwentnym i skutecznym działaniom, przywiązywaniem szczególnej uwagi do standardów bezpieczeństwa wyrobów, marka ”SOKOŁÓW” jest najbardziej znaną i najchętniej kupowaną marką produktów mięsnych w Polsce.
Temperatura przechowywania od +4°C do +25°C
PL
"SOKOŁÓW" S.A.; Al. 550-lecia 1; 08-300 Sokołów Podlaski
"SOKOŁÓW" S.A.; Al. 550-lecia 1; 08-300 Sokołów Podlaski
inne produkty w kategorii kiełbasy