Jak powstał produkt Konserwa tłuszczowa sterylizowana, wieprzowo-drobiowa firmy Skwierzyna - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
tłuszcz wieprzowy 49 %, mięso z indyka pieczone 24 % [mięso z indyka, skrobia ziemniaczana, błonnik roślinny (cytrusowy), stabilizator: karagen, białko zwierzęce (z indyka), sól morska, glukoza, aromaty], smalec wieprzowy 24 %, cebula, sól morska, przyprawy, aromaty, ekstrakty przypraw, aromat naturalny
Producent marki Skwierzyna opisuje Konserwa tłuszczowa sterylizowana, wieprzowo-drobiowa tak:
Skwierzyna
Konserwa tłuszczowa sterylizowana, wieprzowo-drobiowa.
Przechowywać w temperaturze od +5°C do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce do 48 h.
Charakterystyczna dla wyrobu ciemniejsza warstwa pod wieczkiem, nie wpływa na jakość produktu.
Słoik
Sante sp. z o.o.,
ul. Jagiellońska 55A,
03-301 Warszawa
Sante sp. z o.o.,
ul. Jagiellońska 55A,
03-301 Warszawa