Jak powstał produkt Margaryna o zmniejszonej zawartości tłuszczu firmy Rama - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
oleje roślinne (rzepakowy (45%), palmowy), woda, MAŚLANKA w proszku, sól (0,3%), emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny), substancja konserwująca (sorbinian potasu), kwas (kwas cytrynowy), naturalny aromat, witaminy A, D i E, barwnik (karoteny), Zawartość tłuszczu 60%
Producent marki Rama opisuje Margaryna o zmniejszonej zawartości tłuszczu tak:
z wysokiej jakości olejem rzepakowym, zawiera niezbędne kwasy tłuszczowe Omega 3 i Omega 6
Rama
Margaryna o zmniejszonej zawartości tłuszczu.
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +10°C.
Opakowanie plastikowe
Upfield Polska Sp. z o.o.
ul. Żwirki i Wigury 14
02-092 Warszawa
Polska