Pagani Tortellini Makaron jajeczny z pszenicy durum z nadzieniem grzybowym


Zainteresował Cię produkt Tortellini Makaron jajeczny z pszenicy durum z nadzieniem grzybowym marki Pagani?
Chcesz wiedzieć z czego wyprodukowano Pagani Tortellini Makaron jajeczny z pszenicy durum z nadzieniem grzybowym? Sprawdź listę składników:
Ciasto makaronowe (72%): semolina z pszenicy durum, jaja z chowu ściółkowego (19,4% ciasta makaronowego). Nadzienie (28%): bułka tarta (mąka pszenna, sól), ricotta (29,5% nadzienia) (mleko, serwatka z mleka, sól) olej słonecznikowy, aromaty, sól, borowiki w proszku (3% nadzienia), przyprawy. Może zawierać śladowe ilości soi.
inne produkty w kategorii makaron
Wyrób firmy Pagani o nazwie Tortellini Makaron jajeczny z pszenicy durum z nadzieniem grzybowym został przypisany do kategorii makaron. Sprawdź jakie inne produkty znalazły się w tym samym dziale.
kasza pszenna makaronowa, semolina (kaszka z pszenicy durum), jaja 5 sztuk na kilogram mąki (21,3 %), woda, przyprawa kurkuma


Cena: 4,99 zł
PLN https://dodomku.pl/Czaniecki_makaron_swojski_5jajeczny_nitki/23484.html2030-03-30
Cena: 6,61 zł
PLN https://dodomku.pl/Alce_Nero_Tagliatelle_makaron_Gniazda_Semolina_BIO/35903.htmlCena: 4,12 zł
PLN https://dodomku.pl/Lubella_Jajeczna_makaron_koraliki/36280.htmlCena: 3,99 zł
PLN https://dodomku.pl/Lubella_Jajeczna_Makaron_Gwiazdki/37279.htmlCena: 3,99 zł
PLN https://dodomku.pl/Lubella_Jajeczna_makaron_Ryz/38627.htmlSemolina - mąka z pszenicy durum, mąka z pszenicy zwyczajnej, pasteryzowana masa jajowa 10,7% (odpowiada proporcji 12 jaj na 1 kg mąki), kurkuma - przyprawa


Cena: 5,69 zł
PLN https://dodomku.pl/Goliard_makaron_Nitki_z_12_jaj_Przepiorczych/38807.htmlmąka makaronowa z pszenicy zwyczajnej, pasteryzowana masa jajowa 9,1% (odpowiada proporcji 2 jaja na 1 kg mąki), kurkuma - naturalna przyprawa roślinna (susz kłączy ostryżu)


Cena: 3,72 zł
PLN https://dodomku.pl/Goliard_makaron_jajeczny_Nitki_walkowany_2/38811.htmlCena: 10,63 zł
PLN https://dodomku.pl/Alce_Nero_Makaron_gniazda_tagliatelle_z_plaskurki_BIO/44076.html