Jak powstał produkt Kawa rozpuszczalna z zabielaczem (30 %) i cukrem firmy Mokate - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
cukier (55 %), syrop glukozowy, kawa rozpuszczalna (14 %), oleje roślinne (kokosowy, palmowy w zmiennych proporcjach), permeat serwatkowy (z mleka), aromaty, stabilizatory: cytryniany sodu, fosforany potasu, białka mleka, sól
Producent marki Mokate opisuje Kawa rozpuszczalna z zabielaczem (30 %) i cukrem tak:
NYcoffee
Kawa rozpuszczalna z zabielaczem (30 %) i cukrem.
Najlepiej spożyć przed: data minimalnej trwałości (BB) oraz numer partii produkcyjnej (P) na białym polu. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Sposób przygotowania: Zawartość saszetki wsypać do kubka. Zalać gorącą, ale nie wrzącą wodą (200 ml, 80 °C), dokładnie zamieszać.
Saszetka
Polska