Chcesz wiedzieć z czego wyprodukowano Mieszko Amoretta Desserts Mieszanka czekoladek? Sprawdź listę składników:
tłuszcz roślinny (palmowy), czekolada (23%) [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz roślinny (palmowy, shea, sal, z ziarna mango) w zmiennych proporcjach, tłuszcz kakaowy, tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny (z soi) i E 476; stabilizator: E 492, aromat], cukier, czekolada mleczna (12%) [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko odtłuszczone w proszku, miazga kakaowa, tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny (z soi) i E 476; aromat], mleko odtłuszczone w proszku, mleko pełne w proszku, śmietanka w proszku (z mleka), serwatka w proszku (z mleka), laktoza, białka mleka, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, kakao w proszku, czekolada „gianduja" (0,5%), proszek jogurtowy (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi) i E476, truskawka granulowana (0,3%), orzeszki arachidowe (0,2%), aromaty, kawa (0,2%), chrupki karmelowe (0,1%) [cukier, syrop glukozowy (z pszenicy), mleko zagęszczone słodzone, masło, sól], sól, proszek malinowy (0,1%), koncentrat soku jagodowego w proszku (0,05%), regulator kwasowości: kwas cytrynowy, Czekolada - masa kakaowa min. 43%, Czekolada mleczna - masa kakaowa min. 25%., Czekolada oprócz tłuszczu kakaowego zawiera tłuszcze roślinne.
Producent marki Mieszko opisuje Praliny w czekoladzie mlecznej i deserowej w sześciu smakach: panna cotta, cr?me br?lée, tiramisu, orzechowym, owoców leśnych, czekoladowym tak:
Mieszko
Praliny w czekoladzie mlecznej i deserowej w sześciu smakach: panna cotta, cr?me br?lée, tiramisu, orzechowym, owoców leśnych, czekoladowym.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Pudełko
Mieszko S.A.
Aleje Jerozolimskie 181
02-222 Warszawa,
Polska