Dowiedz się z jakich składników powstał produkt Czerwony, sos pomidorowy pesto z orzechami nerkowca i włoskimi serami. Produkt pasteryzowany marki Łowicz:
pomidory (29 %), olej słonecznikowy, woda, suszone pomidory (1,2 %), koncentrat pomidorowy, orzechy nerkowca (5,5 %), ser Pecorino Romano DOP (2,5 %) (mleko owcze, sól , podpuszczka), ser Grana Padano DOP (2,5 %) (mleko, sól, podpuszczka, lizozym z jaj), cukier, sól, bazylia, czosnek, przyprawy, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, koncentrat soku czarnej marchwi - do korekty barwy
Producent marki Łowicz opisuje Czerwony, sos pomidorowy pesto z orzechami nerkowca i włoskimi serami. Produkt pasteryzowany tak:
100 % naturalnych składników, Polska Marka
Łowicz
Łowicz
Samo najlepsze!
Czerwony, sos pomidorowy pesto z orzechami nerkowca i włoskimi serami. Produkt pasteryzowany.
Po otwarciu przechowuj w lodówce nie dłużej niż 48 godzin. Rozwarstwienie składników nie stanowi wady produktu.
Nie podgrzewaj.
Słoik
Produkt UE