Tradycyjne Jadło Wątrobianka parzona, wędzona
Tradycyjne Jadło
Poczuj zapach, smak i różnicę!
Polecamy nasz specjał - przygotowany na podstawie wiekowej wielkopolskiej receptury. Wątrobianka znakomicie rozsmarowuje się na pieczywie. Sekret jej smaku to mięso wieprzowe, wątroba, cebula, pieprz i wiele innych przypraw.
Oglądasz produkt o nazwie Wątrobianka parzona, wędzona firmy Tradycyjne jadło.
Chcesz wiedzieć z czego wyprodukowano Tradycyjne Jadło Wątrobianka parzona, wędzona? Sprawdź listę składników:
Podgardle wieprzowe 60%, wątroba wieprzowa 25%, mięso wieprzowe 10%, pozostałe 5%: zioła i przyprawy naturalne, susz warzywny, susz cebulowy. Konserwowane solą i solą peklową.
Producent marki Tradycyjne jadło opisuje Wątrobianka parzona, wędzona tak:
Tradycyjne Jadło
Poczuj zapach, smak i różnicę!
Polecamy nasz specjał - przygotowany na podstawie wiekowej wielkopolskiej receptury. Wątrobianka znakomicie rozsmarowuje się na pieczywie. Sekret jej smaku to mięso wieprzowe, wątroba, cebula, pieprz i wiele innych przypraw.
Temperatura przechowywania 2-6oC
Polska
P.H.P. Tradycyjne Jadło, 63-000 Środa Wielkopolska, ul. Górki 12
Masarnia Pomarzanowice 62-010 Pobiedziska
inne produkty w kategorii pasztet
Wyrób firmy Tradycyjne jadło o nazwie Wątrobianka parzona, wędzona został przypisany do kategorii pasztet. Sprawdź jakie inne produkty znalazły się w tym samym dziale.
inne produkty marki Tradycyjne jadło