Jak powstał produkt Smalec z boczkiem i cebulką. Konserwa sterylizowana wieprzowa, mielonka tłuszczowa firmy Krakus - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
tłuszcz wieprzowy 51 %, boczek wędzony pieczony 22 % (boczek wieprzowy, regulator kwasowości: E325; sól, cukier, stabilizator: E451; przeciwutleniacz: E316; substancja konserwująca: E250; na 100 g produktu zużyto 146 g surowca), woda, cebula prażona - 3,5 % (gluten), tkanka łączna, sól, pieprz czarny
Producent marki Krakus opisuje Smalec z boczkiem i cebulką. Konserwa sterylizowana wieprzowa, mielonka tłuszczowa tak:
idealny do smarowania
Krakus
Smalec z boczkiem i cebulką. Konserwa sterylizowana wieprzowa, mielonka tłuszczowa.
Najlepiej spożyć przed: data i nr partii na wieczku/denku. Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +25 °C.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
Spożywać po schłodzeniu.
Puszka
Produkt UE
Animex Foods sp. z o.o.,
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa,
Oddział w Szczecinie,
ul. Pomorska 115b,
70-812 Szczecin
Animex Foods sp. z o.o.,
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa,