Jolca papryczki piri-piri w occie winnym
Zastanawiasz się nad zakupem produktu Papryczki Piri Piri w occie winnym. Pasteryzowane marki Jolca?
Jak powstał produkt Papryczki Piri Piri w occie winnym. Pasteryzowane firmy Jolca - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
Papryczki piri-piri, woda, sól, ocet winny, regulator kwasowości: kwas mlekowy.
Wartości odżywcze (%) | Średnio w 100 g produktu (bez zalewy) |
---|---|
Wartość energetyczna | 208,2 kJ (49,7 kcal) |
Tłuszcz | 0,7 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1 g |
Węglowodany | 4,9 g |
w tym cukry | 2,2 g |
Białko | 1,3 g |
Sól | 3,2 g |
Dwutlenek siarki / siarczyny : | Zawiera |
Producent marki Jolca opisuje Papryczki Piri Piri w occie winnym. Pasteryzowane tak:
inne produkty w kategorii warzywa konserwowe