Chcesz wiedzieć z czego wyprodukowano Jamar Mieszanka wielo-warzywna meksykańska? Sprawdź listę składników:
warzywa (marchew 35 %, groszek zielony 30 %, kukurydza 20 %, fasola czerwona 10 %, papryka czerwona 5 %), woda, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Producent marki Jamar opisuje Mieszanka warzywna konserwowa tak:
Mieszanka meksykańska Jamar to mix czterech wyjątkowych warzyw: kukurydzy, groszku, papryki i marchewki. Na bazie takiego zestawu można wyczarować wiele wspaniałych dań, nie tylko kuchni meksykańskiej!
naturalnie wysoka zawartość białka, naturalnie wysoka zawartość błonnika, na wodzie ze źródeł jurajskich
Jamar
Marka Jamar oferuje bogate portfolio produktowe, które wyróżniają unikalne receptury produktów oraz naturalne i wyselekcjonowane surowce, będące w DNA firmy od zawsze. Każdy z produktów to dawka codziennej energii. Możesz ją wykorzystać na wszystko, co kochasz robić najbardziej - aktywny wypoczynek, realizowanie pasji, czy po prostu codzienne domowe obowiązki.
Mieszanka warzywna konserwowa.
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii nadruk na wieczku. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze od 0°C do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż kilka dni.
Często dobre dłużej
Popatrz - Powąchaj - Posmakuj
Słoik