Dowiedz się z jakich składników powstał produkt Fasola biała konserwowa. Produkt sterylizowany marki Jamar:
fasola biała, woda, sól
Producent marki Jamar opisuje Fasola biała konserwowa. Produkt sterylizowany tak:
Fasola biała konserwowa Jamar to źródło smaku i wartości odżywczych. Wybieramy najlepsze ziarna, dlatego nasz produkt charakteryzuje się doskonałą konsystencją, chrupkością i jędrnością. Z fasoli można wyczarować przepyszne zupy, pasty oraz sałatki.
aksamitna, naturalnie wysoka zawartość białka, naturalnie wysoka zawartość błonnika, na wodzie ze źródeł jurajskich
Jamar
Marka Jamar oferuje bogate portfolio produktowe, które wyróżniają unikalne receptury produktów oraz naturalne i wyselekcjonowane surowce, będące w DNA firmy od zawsze. Każdy z produktów to dawka codziennej energii. Możesz ją wykorzystać na wszystko, co kochasz robić najbardziej - aktywny wypoczynek, realizowanie pasji, czy po prostu codzienne domowe obowiązki.
Fasola biała konserwowa. Produkt sterylizowany.
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii nadruk na wieczku / denku. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze od 0°C do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż kilka dni.
Często dobre dłużej
Popatrz - Powąchaj - Posmakuj
Puszka