Jak powstał produkt Wędlina drobiowa z dodatkiem białka wieprzowego podrobowa parzona. Produkt w osłonce niejadalnej firmy JBB Bałdyga - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
surowce drobiowe 62 % (skórki z kurczaka, mięso z fileta kurczaka - 15 %, wątroba z kurczaka- 12 %), woda, kasza manna (z PSZENICY), skrobia ziemniaczana, cebula smazona (cebula, olej rzepakowy, maka PSZENNA, sól), sól, cebula, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, emulgatory: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem cytrynowym, aromaty, regulatory kwasowości: octany potasu, mleczan potasu, stabilizator: cytryniany sodu, cukier, białko roślinne (SOJOWE, kukurydziane), białko wieprzowe, substancja konserwująca: azotyn sodu
Producent marki JBB Bałdyga opisuje Wędlina drobiowa z dodatkiem białka wieprzowego podrobowa parzona. Produkt w osłonce niejadalnej tak:
JBB Bałdyga
Wędlina drobiowa z dodatkiem białka wieprzowego podrobowa parzona. Produkt w osłonce niejadalnej.
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +8 °C. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 2 dni.
Okładka