Dowiedz się z jakich składników powstał produkt Napój owsiany kakaowy z wapniem i witaminami, UHT marki Inka:
woda, owies 10%, niskotłuszczowe kakao w proszku 1,2 %*, olej słonecznikowy, węglan wapnia, stabilizatory: guma gellan, sól morska, witamina B12, witamina D, *zawartość tłuszczu kakaowego 10-12 %
Producent marki Inka opisuje Napój owsiany kakaowy z wapniem i witaminami, UHT tak:
Dobre w swej naturze
Spróbuj:
do picia
do koktajli i shake'ów
do kultowej kawy INKA
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
źródło wapnia i witamin B12 i D, naturalnie bez laktozy, odpowiednia dla wegan
inka
Doskonała roślinna alternatywa mleka połączona z pysznym kakao. To połączenie przyjemnego kakaowego smaku z dobrymi nawykami. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry oraz wapń i witaminy.
Napój owsiany kakaowy z wapniem i witaminami, UHT.
Po otwarciu przechowuj w lodówce, nie dłużej niż 4 dni.
Koktajl kakaowo-bananowy
Przepis:
15 szklanki owsianego kakaowego
2 banany
2 łyżeczki masła orzechowego
Wszystkie składniki blendujemy do uzyskania kremowej konsystencji
Gotowy napoj przelewamy do wysokich szklanek
Karton