Jak powstał produkt Napój owsiany waniliowy z wapniem i witaminami, UHT firmy Inka - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
woda, owies 10 %, olej słonecznikowy, węglan wapnia, stabilizator: guma gellan, ekstrakt wanilii 0,01 %, naturalny aromat waniliowy, sól morska, witamina B12, witamina D
Producent marki Inka opisuje Napój owsiany waniliowy z wapniem i witaminami, UHT tak:
Dobre w swej naturze
Spróbuj:
na ciepło
na zimno
do kultowej kawy INKA
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
źródło wapnia i witamin B12 i D, naturalnie bez laktozy, odpowiednia dla wegan
inka
Doskonała roślinna alternatywa mleka pełna pysznego waniliowego smaku. Dla tych, którzy lubią łączyć przyjemne z pożytecznym. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry oraz wapń i witaminy.
Napój owsiany waniliowy z wapniem i witaminami, UHT.
Po otwarciu przechowuj w lodowce, nie dłużej niż 4 dni.
Lato z nutą wanilii
Przepis:
15 szklanki owsianego waniliowego
1 mango
pół melona
8 listków mięty i 8 kostek lodu
Wszystkie składniki blendujemy do uzyskania kremowej konsystencji.
Gotowy napój przelewamy do wysokich szklanek.
Smacznego!
Karton