Jak powstał produkt Napój kokosowy z wapniem i witaminami, UHT firmy Inka - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
woda, ekstrakt z kokosa 5,3 % (miąższ kokosowy, woda), ryż, stabilizatory: guma gellan, guma guar, regulatory kwasowości: fosforan triwapniowy, fosforan dipotasowy, emulgator: lecytyna słonecznikowa, witamina B12, witamina D, sól, aromat naturalny
Producent marki Inka opisuje Napój kokosowy z wapniem i witaminami, UHT tak:
Dobre w swej naturze
Roślinna alternatywa mleka o rajskim smaku dla tych, którzy uśmiechają się na myśl o urlopie i wiedzą jak łączyć przyjemność z dobrymi nawykami.
Spróbuj!
do gotowania
do jaglanki
do deserów
kokosowe - naturalnie bez laktozy, bez dodatku cukru - zawiera naturalnie występujące cukry, źródło wapnia i witamin B12, D, vegan - odpowiedni dla wegan
inka
Roślinna alternatywa mleka o rajskim smaku kokosa dla tych, którzy uśmiechają się na myśl o urlopie i wiedzą jak łączyć przyjemność z dobrymi nawykami. Bez dodatku cukru, z wapniem i witaminami.
Napój kokosowy z wapniem i witaminami, UHT.
Po otwarciu przechowuj w lodówce, nie dłużej niż 4 dni.
Wstrząśnij przed użyciem
Kokosowe frappe
Przepis:
4 łyżeczki kawy inka zalewamy 80 ml gorącej, ale nie wrzącej wody, kawę studzimy, blendujemy z 200 ml napoju kokosowego, przelewamy do wysokich szklanek z kostkami lodu, wierzch dekorujemy gałką lodów i łyżeczką kakao.
Karton