Chcesz wiedzieć z czego wyprodukowano Inka Rozpuszczalna Kawa zbożowa z kakao o smaku kukułek? Sprawdź listę składników:
zboża 60 % (jęczmień, żyto), cukier, kakao niskotłuszczowe* 7,5 %, cykoria, aromat, *zawartość tłuszczu kakaowego 10 - 12 %
Producent marki Inka opisuje Rozpuszczalna kawa zbożowa z kakao o smaku kukułek tak:
idealna dla całej rodziny, od rana do nocy
Inka
Rozpuszczalna kawa zbożowa z kakao o smaku kukułek.
Najlepiej spożyć przed: patrz na spód opakowania. Szczelnie zamknięte opakowanie przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Sposób przyrządzenia:
1. Wsyp do kubka 2 pełne łyżeczki Inki (4 g).
2. Zalej gorącą, ale nie wrzącą wodą (200 ml). Zamieszaj.
3. Najlepiej smakuje z dodatkiem spienionego napoju roślinnego lub mleka.
Puszka