Indykpol Kiełbaski Wiedeńskie


Na tej stronie znajdziesz przydatne informacje na temat produktu Kiełbaski Wiedeńskie firmy Indykpol.
Producent marki Indykpol opisuje Kiełbaski Wiedeńskie tak:
inne produkty w kategorii szynki wędzone, parzone
Produkt Kiełbaski Wiedeńskie firmy Indykpol znajduje się w kategorii szynki wędzone, parzone, poniżej możesz zobaczyć inne produkty przypisane do działu szynki wędzone, parzone:
mięso wieprzowe z szynki (83 %), woda, sól, stabilizatory: trifosforany, karagen, białko wieprzowe kolagenowe, białko sojowe, maltodekstryna, glukoza, cukier, hydrolizat białk(...)


Cena: 9,46 zł
PLN https://dodomku.pl/Sokolow_Szynka_Basiuni/19600.htmlszynka wieprzowa, sól, przyprawy, glukoza, cukier, laktoza (z mleka), przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu, kultury starterowe. Do wytwo(...)


Cena: 15,23 zł
PLN https://dodomku.pl/Sokolow_Szynka_sarmacka/23536.html2025-06-16
mięso wieprzowe z szynki (81%) woda sól stabilizatory: trifosforany, karagen białko sojowe maltodekstryna glukoza cukier hydrolizat białka słonecznikowego przec(...)


Cena: 9,66 zł
PLN https://dodomku.pl/Sokolow_Szynka_Biala/30937.html2025-05-11
filet z piersi indyka (71%), woda, sól, stabilizatory: karagen, difosforany, trifosforany, guma ksantanowa, regulator kwasowości: mleczan sodu, maltodekstryna, glukoza, cukier(...)


Cena: 7,99 zł
PLN https://dodomku.pl/Sokolow_Szynka_z_piersi_indyka_w_plastrach/35658.htmlmięso wieprzowe z szynki (90%), woda, glukoza, sól, stabilizatory: trifosforany, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu


Cena: 7,19 zł
PLN https://dodomku.pl/Sokolow_szynka_konserwowa_w_plastrach/38482_2318259_719.htmlCena: 7,47 zł
PLN https://dodomku.pl/Sokolow_Sokoliki_szyneczka_drobiowa/48579.htmlboczek wieprzowy bez żeber, chrząstki i skóry (98 g wykorzystano do przygotowania 100 g gotowego produktu), sól, glukoza, aromaty, żywe kultury bakterii fermentacji mlekowej, (...)


Cena: 7,61 zł
PLN https://dodomku.pl/Sokolow_boczek_surowy_wedzony/48581.html