Jak powstał produkt Zupa błyskawiczna wegańska Vegan firmy Pamapol - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
kluski (80 %): mąka pszenna, tłuszcz palmowy, sól, cukier, stabilizatory: węglan potasu, polifosforan sodu, guma celulozowa; substancja spulchniająca: węglan sodu; ekstrakt z kurkumy, saszetka z dodatkami smakowymi (15 %): sól, cukier, rafinowany olej palmowy, pieprz, cebula, czosnek, chili; wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, liść lotosu, aromat grzybów shiitake, aromat liścia lotosu, przeciwutleniacz: BHA, saszetka z olejem (5 %): rafinowany olej palmowy, przeciwutleniacze: BHA, BHT; aromat grzybowy
Producent marki Pamapol opisuje Zupa błyskawiczna wegańska Vegan tak:
Goong
Zupa błyskawiczna wegańska Vegan.
Przechowywać w suchym i nienasłonecznionym miejscu. Spożyć niezwłocznie po otwarciu opakowania.
Sposób przygotowania:
1. Kluski pokruszyć i wsypać do miski, dodać przyprawy z torebki
2. Zalać 0,4 litra wrzącej wody
3. Przykryć na 3 minuty
4. Po wymieszaniu zupa jest gotowa do spożycia
Torebka
Wietnam