Galbani Prosciutto Crudo Szynka dojrzewająca
To jeden z najbardziej znanaych włoskich delikatesów, doceniany przez smakoszy na całym świecie. Produkowana jest z udźca wieprzowego, w różnych regionach Włoch i jest najważniejszą, długodojrzewającą włoską wędliną. Czas dojrzewania wynosi minimum 12 miesięcy.
Doskonała na przystawkę i do pizzy.
- Bez glutenu
- Bez laktozy


Zastanawiasz się nad zakupem produktu Prosciutto Crudo Szynka dojrzewająca marki Galbani?
Chcesz wiedzieć z czego wyprodukowano Galbani Prosciutto Crudo Szynka dojrzewająca? Sprawdź listę składników:
Mięso wieprzowe i sól.
Producent marki Galbani opisuje Prosciutto Crudo Szynka dojrzewająca tak:
To jeden z najbardziej znanaych włoskich delikatesów, doceniany przez smakoszy na całym świecie. Produkowana jest z udźca wieprzowego, w różnych regionach Włoch i jest najważniejszą, długodojrzewającą włoską wędliną. Czas dojrzewania wynosi minimum 12 miesięcy.
Doskonała na przystawkę i do pizzy.
- Bez glutenu
- Bez laktozy
inne produkty w kategorii szynki wędzone, parzone
Poniżej pokazujemy inne wyroby należące tak jak Galbani Prosciutto Crudo Szynka dojrzewająca do kategorii szynki wędzone, parzone.
szynka wieprzowa, sól, przyprawy, glukoza, cukier, laktoza (z mleka), przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu, kultury starterowe. Do wytwo(...)


Cena: 16,57 zł
PLN https://dodomku.pl/Sokolow_Szynka_sarmacka/23536.htmlCena: 5,04 zł
PLN https://dodomku.pl/Kummer_Slonina_wedzona/36313.html2025-10-14
Cena: 8,27 zł
PLN https://dodomku.pl/Sokolow_Sokoliki_szyneczka_drobiowa/48579.htmlboczek wieprzowy bez żeber, chrząstki i skóry (98 g wykorzystano do przygotowania 100 g gotowego produktu), sól, glukoza, aromaty, żywe kultury bakterii fermentacji mlekowej, (...)


Cena: 8,13 zł
PLN https://dodomku.pl/Sokolow_Boczek_surowy_wedzony/48581.htmlogonówka wieprzowa, sól, cukier, substancji konserwująca-azotyn sodu 100g produktu wyprodukowano z 113g mięsa wieprzowego


Cena: 17,74 zł
PLN https://dodomku.pl/Kummer_Ogonowka_domowa/49734.html2025-10-19