Farmy Roztocza Kiełbasa krakowska sucha plastry BIO
Wyrób wieprzowy wędzony, parzony, suszony.
Zainteresował Cię produkt Kiełbasa krakowska sucha plastry BIO marki Farmy Roztocza?
Jak powstał produkt Kiełbasa krakowska sucha plastry BIO firmy Farmy Roztocza - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
mięso wieprzowe* (do wyprodukowania 100 g produktu użyto 100 g mięsa wieprzowego), sól, stabilizator: cytryniany sodu, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, glukoza*, kultury bakterii, substancja konserwująca: azotyn sodu (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartość energetyczna: 623 kJ/149 kcal
Tłuszcz: 8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g
Węglowodany: 0,4 g
w tym cukry: 0,4 g
Białko: 19 g
Sól: 1,7 g
Producent marki Farmy Roztocza opisuje Kiełbasa krakowska sucha plastry BIO tak:
Wyrób wieprzowy wędzony, parzony, suszony.
inne produkty w kategorii kiełbasy, parówki