Chcesz wiedzieć z czego wyprodukowano Rolnik Fasolka po bretońsku z kiełbasą? Sprawdź listę składników:
woda, fasola biała namoczona 27 %, kiełbasa 9 % (mięso wieprzowe 50 %, woda, skórki wieprzowe 11 %, mąka ziemniaczana, sól, glukoza, maltodekstryna, białko sojowe, błonnik sojowy, stabilizatory: difosforany, trifosforany, polifosforany; substancja konserwująca: azotyn sodu, aromat, przyprawy), koncentrat pomidorowy 3,6 %, mąka pszenna, mieszanka przyprawowo-smakowa (cukier, przyprawy, sól, warzywa suszone w tym seler, aromaty, glukoza), tłuszcz wieprzowy, skrobia kukurydziana modyfikowana
Producent marki Rolnik opisuje Fasolka po bretońsku z kiełbasą. Konserwa sterylizowana tak:
danie wolne od: glutaminianu monosodowego, mięsa oddzielonego mechanicznie, nowa jakość, naturalny smak!
Rolnik
Fasolka po bretońsku z kiełbasą. Konserwa sterylizowana.
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii produkcyjnej w górnej części słoja.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych i mrozem. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
Podawać na gorąco.
Słoik