Jak powstał produkt Paprykarz szczeciński. Konserwa rybna sterylizowana firmy Fala - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
łosoś atlantycki rozdrobniony (40%, Salmo salar, wyhodowany w akwakulturach norweskich lub szkockich), ryż, cebula, koncentrat pomidorowy, olej rzepakowy, białko sojowe, kasza manna (zawiera gluten), woda, błonnik pszenny, sól, naturalny aromat papryki, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Producent marki Fala opisuje Paprykarz szczeciński. Konserwa rybna sterylizowana tak:
40% mięsa z łososia
Fala
Paprykarz szczeciński. Konserwa rybna sterylizowana.
Przechowywać w temperaturze od +4°C do +25°C przy wilgotności względnej do 80%.
Puszka konserwowa
Wyprodukowano dla
Bakoma Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Bakoma Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 000