Fabijańscy Makaron Nitka Filini kukurydziany BIO
OPIS
Ekologiczna mąka z certyfikowanych \nupraw oraz naturalna woda źródlana, krystalicznie czysta, ze źródła Kapella \nwypływającego w Górach Kaczawskich w Sudetach, naturalnie filtrowana przez skały \nwapienne, osadowe sprzed 300 ml lat.
\n
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 \ng
Wartość energetyczna: 1527 kJ / 361 \nkcal
Tłuszcz: 2,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 \ng
Węglowodany: 76 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik: 2,4 \ng
Białko: 7 g
Sól: <0,01 g
\n
ZALECANE WARUNKI \nPRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym \nmiejscu
Zastanawiasz się nad zakupem produktu Makaron Nitka Filini kukurydziany BIO marki Fabijańscy ?
Jak powstał produkt Makaron Nitka Filini kukurydziany BIO firmy Fabijańscy - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
Mąka kukurydziana*, woda źródlana (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Producent marki Fabijańscy opisuje Makaron Nitka Filini kukurydziany BIO tak:
OPIS
Ekologiczna mąka z certyfikowanych
upraw oraz naturalna woda źródlana, krystalicznie czysta, ze źródła Kapella
wypływającego w Górach Kaczawskich w Sudetach, naturalnie filtrowana przez skały
wapienne, osadowe sprzed 300 ml lat.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1527 kJ / 361
kcal
Tłuszcz: 2,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6
g
Węglowodany: 76 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik: 2,4
g
Białko: 7 g
Sól: <0,01 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu
inne produkty w kategorii makaron