Cocoa Czekolada kokosowa BIO
Chcesz dowiedzieć się więcej na temat produktu Czekolada kokosowa BIO firmy Cocoa?
Jak powstał produkt Czekolada kokosowa BIO firmy Cocoa - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, ziarno kakaowca*, sproszkowany napój kokosowy* 16 %, wanilia Bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
zawartość masy kakaowej min. 45 %
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 2490 kJ / 599 kcal
Tłuszcz: 44,0 g;
w tym kwasy nasycone: 30,0 g;
Węglowodany: 44,0 g;
w tym cukry: 41,0 g;
Błonnik: 4,0 g
Białko: 4,0 g;
Sól: 0,1 g
inne produkty w kategorii czekolada